Loading...

Hold Your Horses project #15 | Dancer

. 52 Videos
Subscribe
22,548,145
2,729,347 views
95% 39,852 852

About :

Dancer draagt veel mee van Anita. Michelle heeft gewerkt met Dancer, Anita en de andere medewerkers en heeft daarmee op de Sun Dance Ranch in Zweden veel ogen geopend.

Het Hold Your Horses project is een project waarin we verwaarloosde of mishandelde paarden die op een opvangcentrum terecht zijn gekomen, komen helpen met een groep deelnemers.

Een ronde van het project bestaat uit twee trainingsdagen, waarin deelnemers worden voorbereid om veilig met de paarden aan de slag te gaan. Vervolgens gaan de deelnemers twee dagen mee naar een opvangcentrum om de paarden te gaan helpen (healing en liefde geven en een luisterend oor bieden).

In deze documentaire serie volgen we het project. Van elke ronde komt er een aflevering over de locatie en opvanghouder, een aflevering over een paard, een aflevering over een deelnemer en een aflevering over de groepsprocessen en de ronde in het algemeen.

Op sommige opvangcentra staan ook paarden ter adoptie. Dan maken we graag een portretaflevering voor een van deze paarden, zodat deze een fijn nieuw thuis kan vinden. Voor de adoptie zoeken we dan een paardvriendelijk huisje, waar het paard niet meer intensief bereden hoeft te worden en goed wordt geluisterd naar het paard.

Wil je mee doen aan het project of heb je vragen? Stuur dan een mailtje naar [email protected]

the expansion product is unknown nexus 2

rpg maker mv 1.2 crack

vbs to exe online

don't starve how to get rid of console text

????? ???? ???? ????? 2017

arcane adventures level hack

terraria highest fishing power

retropie splash screen videos

immersive engineering water wheel design

overwatch esp hack

Tags :

Hold Your Horses project Hold Your Horses Horse Project paard paarden paardrijden liefde healen healing coaching vriendschap pony opvang opvangcentrum opvangcentra dieren asiel dierenasiel verwaarloosd mishandeld verwaarlozing mishandeling onbegrip documentaire serie paardendocumentaire paardendocu docu video film paardenfilm paardenvideo paardenserie cursus opleiding chakra samen emotioneel bijzonder stichting Dimarte

Google AdSense
728 x 90

Similar Videos:

50 Comments

    Popular Comments:

Iris Elizabeth . 2019-08-14
Ik heb het geluk gehad om Dancer vorig jaar te leren kennen en vind het dan ook heel mooi om haar verder te volgen. Met tranen in mijn ogen heb ik naar deze video gekeken. Ik gun dit elk paard in de wereld. Prachtig werk!
121 2 . Reply
FireFairy . 2019-08-13
Wauw...ik herken ook een andere pony in Dancer. Een shetlander Ella die ik verzorg deed precies hetzelfde toen ik een tijdje wat spanningen had en het niet losliet. Ze maakte zichzelf er dik mee en hield het vast. Onze relatie verslechterde, op een gegeven moment wou ze me niet graag meer in haar buurt. Tot het moment dat ik de spanningen losliet en weer vrolijker werd. Ze wou weer graag bij mij komen en het begon weer helemaal super te gaan, is het nog steeds. Zij is mij en ik ben haar. Nu komt ze elke keer hinnikend en dravend aan zodra ze mij ziet aankomen : )
121 2 . Reply
Hetty Koenraads . 2019-08-13
Ja, en dan zit ik hier in tranen... uit respect voor wat Dancer droeg... uit bewondering voor de kwetsbaarheid die Anita toont, door haar eigen stuk terug te nemen... uit herkenning van de plaatsvervangende spijtbetuiging die Dancer krijgt... en bovenal de zo nodige mooie woorden, heling en waardering. Prachtig hoe onder haar gedrag en genereus paard gezien en erkend wordt. Dat nog vele mogen volgen Michelle... en Hold your Horses leden. Heel mooi in woord en beeld vast gelegd - dank je wel Zoe.
121 2 . Reply